Biscuit gevuld met luchtige slagroom, frambozen bessenjam en Zwitserse room en en aangezet met een krokantje van hazelnoot en afgewerkt met verse fruit Allergenen: lactose, tarwegluten, ei, noten en vers fruit
Biscuit gevuld met luchtige slagroom, frambozen bessenjam en Zwitserse room, aangezet met een krokantje van hazelnoot en afgewerkt met luchtige slagroom. Decoratie: print “Nederlandse vlag”
Biscuit gevuld met luchtige slagroom, frambozen bessenjam en Zwitserse room, aangezet met een krokantje van hazelnoot en afgewerkt met luchtige slagroom. Decoratie: print “Geslaagd”
Biscuit gevuld met Zwitserse room, cocktail fruit, rum rozijnen en bitterkoekjes en afgewerkt met een laagje marsepein, dopjes creme en fruit Allergenen: lactose, tarwegluten, ei en amandelen
Sloffenbodem gevuld met mokka crème, stukjes hazelnootschuim en afgewerkt met een dun laagje praline, stukjes hazelnoot en slagroom Allergenen: lactose, tarwegluten, ei, noten (hazelnoten, amandelen en walnoten) en cacao